Coördinator Schuldhulpmaatje

Schuldhjulpmaatje Ede zoekt een nieuwe coördinator. Met het vertrek van Bianca is er een vacature, die we graag snel willen vervullen. Lees verder voor meer informatie!

schedule 3 apr 2024
bookmark_border Laatste nieuws
create

Er is een vacature bij het team van Schuldhulpmaatje. Bianca kreeg op haar andere werk de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat sprak haar aan en ze heeft het werk bij Schuldhulpmaatje daarom stopgezet. Helaas, we hebben in haar een goede en gedreven coördinator gehad en samen met Ellen vormden ze een goed team. Maar een nieuwe uitdaging is Bianca gegund!

Vacature

Met het vertrek van Bianca is een vacature ontstaan, die we graag zo snel mogelijk willen vervullen. De opgevallen functie heeft veel met de aanmelding van nieuwe hulpvragers en het zoeken naar een goede koppeling met één van onze maatjes te maken. Schuldhulpmaatje Ede heeft nu 37 maatjes. Binnenkort volgen nieuwe maatjes een training en zal het aantal weer groeien naar 45 maatjes. In de praktijk zijn doorgaans alle maatjes wel aan een hulpvrager gekoppeld. Voor het werk van Schuldhulpmaatje wordt goed contact met hulpverlenende instanties onderhouden. Het werk dat daarmee samenhangt wordt in het team verdeeld.

Schuldhulpmaatje is een project van het diaconaal platform van de kerken in Ede (en de bijbehorende dorpen) De coördinatoren van Schuldhulpmaatje werken via het platform samen met de andere projecten zoals HipHelpt Ede, Inloopspreekuur en Noodfonds Ede.

De vacature is een betaalde functie en staat voor 10 uur

In de bijlage is een profielschets opgenomen.

Wilt u meer weten over de vacature?

Jan de Kluijver, 06 51517412 of j.dekluijver@diaconaalplatformede.nl 

Sollicitaties kunnen voor 20 april naar dit mailadres (of Posthoornstraat 8, 6711 BX Ede) gestuurd worden.